Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Körmök az olimpiára!

2012.07.22
Ötkarikás körmök – olimpiai manikűr - 3. Frappáns ötlet a matrica, amit az internetről szerezhetünk be olcsón, így nem kell festegetni, vagy szárítgatni.

Frappáns ötlet a matrica, amit az internetről szerezhetünk be olcsón, így nem kell festegetni, vagy szárítgatni.

Ötkarikás körmök – olimpiai manikűr - 5. Az olimpia arról szól, hogy összehozza az embereket a határokon innen és túl. Mutasd meg, hogy te is támogatod a nemzetek közötti barátkozást a különböző országok zászlóival a körmödön!

Az olimpia arról szól, hogy összehozza az embereket a határokon innen és túl. Mutasd meg, hogy te is támogatod a nemzetek közötti barátkozást a különböző országok zászlóival a körmödön!

Ötkarikás körmök – olimpiai manikűr - 9. Mutasd meg, hogy felkészültél bármilyen eredményre az arany, az ezüst és a bronz kombinációjával. Nem a győzelem, a részvétel a fontos!

Mutasd meg, hogy felkészültél bármilyen eredményre az arany, az ezüst és a bronz kombinációjával. Nem a győzelem, a részvétel a fontos!

Ötkarikás körmök – olimpiai manikűr - 1. Az olimpiai láng és az olimpiai karikák színeinek ötvözete, egyszerű és mégis különleges!

Az olimpiai láng és az olimpiai karikák színeinek ötvözete, egyszerű és mégis különleges!

HAJRÁ MAGYAROK!